U bent hier

Home

Van Asperen, uw totaalleverancier voor Kantoormeubilair en Magazijninrichting

Van Asperen staat met jarenlange kennis klaar om u te ondersteunen bij de inrichting van uw kantoor. We zetten onze kennis in om u te adviseren en te zoeken naar de beste oplossing. In onze showroom kunt u in alle rust de vele mogelijkheden bekijken en proberen. Onze verkopers helpen u hier graag bij. Bij van Asperen staat de klant altijd voorop. Dit uit zich in advies op maat, zeer snelle levering, montage en onze ruime voorraad. Hierdoor kunnen we u altijd in korte tijd van dienst zijn en kunt u de aandacht bij uw bedrijf houden. Wel zo prettig!

Ook voor magazijninrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe groot of klein uw magazijn ook is, van Asperen heeft altijd een passende oplossing voor uw onderneming. Van verschillende soorten stellingen tot werkplaatskasten en van kunststof bakken tot logistieke bewegwijzering, van Asperen kan uw complete magazijninrichting realiseren en volledig afstemmen op uw wensen.

Naast een ruim aanbod nieuwe producten biedt van Asperen u ook gebruikte producten. Dit zijn hoogwaardige kantoormeubelen en magazijninrichting tegen een zeer schappelijke prijs. Een goed alternatief wanneer u budget beperkt is.

Bekijk op uw gemak ons assortiment of neem direct contact met ons op!

 

Waarom kiest u voor Van Asperen?

 

Breed assortiment

Bedrijven zijn er in alle soorten en maten en geen enkel kantoor of magazijn is hetzelfde. Om die reden biedt van Asperen u een breed assortiment kantoormeubilair en magazijninrichting. Dankzij het brede assortiment kun u uw inrichting volledig naar wens samenstellen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige inrichting welke volledig aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Showroom

Tegenwoordig gaan veel aankopen via het internet. Ook bij van Asperen is dit het geval. Maar dit is niet altijd voldoende. Soms wilt u het product zien, voelen en ruiken. Bij van Asperen weten we hoe belangrijk het is om uw kantoorinrichting te kunnen bekijken en uit te proberen. We bieden u dan ook de mogelijkheid om in de showroom vele modellen uit ons assortiment te komen bezichtigen. U kunt het meubilair rustig bekijken en proberen. Onze verkoopmedewerkers voorzien u uiteraard graag van persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Flexibel

Uw idee is onze klus. Onze ervaren verkopers en monteurs denken met uw project mee en bieden u graag meubilair dat hier goed op aansluit. Ook als het meubilair niet standaard in ons assortiment te vinden is, kunnen we dit voor u regelen. Door het ruime aanbod dat u bij van Asperen kunt verwachten is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Van Asperen begrijpt dit en daarom kunt u desgewenst een stoel enkele dagen uitproberen. Gewoon uw werkzaamheden uitvoeren, en ondertussen ontdekken of de stoel naar wens is. Zo kunt u na afloop een weloverwogen keuze maken.

Voor een gewenste oplossing voor uw magazijninrichting bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. We kunnen u adviseren en komen graag het betreffende magazijn bekijken om samen met u de meest efficiënte inrichting te bepalen.

Wanneer u onverwachts meer meubilair nodig heeft kan dit een grote impact hebben. Zeker wanneer dit maar tijdelijk is, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk meer personeel moet kunnen plaatsen. Voor dergelijke situaties denkt van Asperen met u mee naar een passende, betaalbare oplossing. Zo zorgen we samen voor een flexibele inrichting, waarin u eenvoudig kunt groeien en krimpen.

Persoonlijke service

Bij van Asperen zijn we van mening dat iedere klant uniek is. Iedere vraag of opmerking wordt dan ook met evenveel aandacht behandeld en we zetten graag net dat extra stapje om in uw wensen te kunnen voorzien. Zo ondersteunen we u graag met de juiste keuze van uw inrichting maar adviseren we u uiteraard ook graag over de voor- en nadelen van het diverse meubilair.

Ook onze verkopers van magazijninrichting geven u graag advies over de meest efficiënte inrichting en de bijhorende materialen. Hierbij worden de ARBO- en veiligheidsaspecten natuurlijk geen moment uit het oog verloren. Met van Asperen hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Eigen montageteam

Wij begrijpen dat u geen tijd heeft om al het meubilair te monteren. Van Asperen doet dit dan ook graag voor u. Onze logistieke medewerkers zijn opgeleid om uw meubilair op de juiste manier te monteren, zodat dit altijd correct en vakkundig zal gebeuren. Natuurlijk nemen we dan alle verpakkingsmaterialen van het meubilair weer mee. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u direct aan de slag. Bespreek vooraf vrijblijvend met onze verkopers de mogelijkheden van het inhuizen en montage om te bepalen of het ook voor u interessant is.

Landelijke levering

Wanneer u uw kantoormeubilair of magazijninrichting bij van Asperen koopt, stopt de service niet bij de deur. Van Asperen levert uw producten graag bij u af. Door de ruime voorraad, efficiënte planning en ervaren medewerkers hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten.

De producten van van Asperen kunnen door heel Nederland bezorgd worden (m.u.v. de Waddeneilanden). Afhankelijk van de bestelling, zal de levering door ons eigen logistiek personeel, een transporteur of een pakketdienst bezorgd worden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een nette en correcte levering van uw kantoormeubilair en magazijninrichting. U wordt uiterlijk een dag voor levering door onze planningsdienst gebeld om de dag van levering te bevestigen. Zo weet u wanneer u ons kunt verwachten. Wel zo prettig.

Ons actuele aanbod producten is in onze showroom aan de Randweg 2 te Culemborg  te bekijken.