Alle magazijnstellingen

Magazijnstellingen zorgen voor orde en netheid in uw magazijn. Van Asperen biedt magazijnstellingen aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben wij een breed assortiment en een grote voorraad De verschillende magazijnstellingen die wij aanbieden zijn; palletstellingenlegbordstellingengrootvakstellingendraagarmstellingen en kunststof stellingen. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

In overleg met u maken wij magazijnstellingen op maat, afhankelijk van onder meer de benodigde draagkracht, grootte, beschikbare ruimte en de soort goederen die opgeslagen dienen te worden. Op deze manier bespaart u veel ruimte in uw magazijn.

Magazijnstellingen kopen doet u bij van Asperen

Magazijnstellingen kopen doet u bij van Asperen. Heeft u stellingen nodig voor een kleine, middelgrote of grote opslag? Wij bieden magazijnstellingen voor alle soorten magazijnen en werkplaatsen. Dit zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt voor het volledig (her)inrichten van uw magazijn. Dit alles zorgt ervoor dat onze klanten met veel vertrouwen onze magazijnstellingen kopen.

Magazijnrekken in diverse soorten en maten

Ruimtetekort? Heeft u wel eens aan magazijnrekken gedacht? Van Asperen heeft een groot aanbod magazijnrekken, zoals legbordstellingen. Onze magazijnrekken kunt u in diverse maten verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat uw werkplek weer overzichtelijk wordt.

Palletstelling voor het opbergen van diverse goederen

Maak gebruik van de hoogte in uw magazijn met een palletstelling. Onze palletstelling heeft meerdere etages en benut de hoogte uitstekend. U kan zelf kijken welke maat voor u gunstig is. U kan zo meerdere pallets per etage kwijt.

Legbordstellingen voor het opslaan van kleine producten

Kleine dozen kunnen aardig wat ruimte in beslag nemen. Ze passen niet op een pallet en u moet er eenvoudig bij kunnen om voorraad te pakken. De legbordstellingen zijn hier uitstekend geschikt voor. U kunt zo eenvoudig de spullen pakken die u nodig heeft.

Grootvakstellingen voor het opslaan van grotere producten 

Heeft u grote producten in uw assortiment, maar zijn ze net te klein voor een palletstelling? Dan kunt u voor een tussenvorm kiezen, namelijk de grootvakstelling. De stellingen zijn ideaal voor verpakkingsmaterialen en grotere producten in uw magazijn.

Draagarmstellingen speciaal voor lange producten

Heeft u lange balken of producten die u moet opslaan in uw magazijn? Draagarmstellingen zijn ideaal voor het opslaan van lange producten. We maken deze stellingen volledig op maat, op locatie. U heeft zo altijd passende magazijnstellingen.

Kunststof stellingen voor het opslaan van hygiënische producten

Heeft u producten die u moet opslaan volgens de HACCP norm? Dan kunnen wij u bij van Asperen uiteraard helpen.

Alle magazijnstellingen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

Kunststof stellingen worden vervaardigd uit hoogwaardig slagvast kunststof materiaal. Kunststof stellingen worden voornamelijk gebruikt in marktsectoren waar hygiënische opslag een vereiste is. HACCP* eisen voor hygiëne schrijven voor dat de stellingen eenvoudig en hygiënisch moeten kunnen worden schoongemaakt. Het kunststof materiaal is voedingsmiddelengeschikt. Daarnaast zijn de stellingen gemakkelijk en goed schoon te maken, bestand tegen zouten en zuren en corrodeert niet. Daarmee sluit de kunststof stelling perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Heeft u een slagerij, restaurant, zwembad of supermarkt? Dan kunt u het beste kiezen voor een kunststof stelling.

van Asperen biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag voor de voedsel- of farmaceutische industrie. Al onze kunststof stellingen en bijbehoren die gebruikt worden in de voedingsindustrie zijn bij ons HACCP gecertificeerd.

*HACCP, staat voor “Hazard Analysis and Critical Control Points” en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.

J. van Asperen, al 30 jaar een begrip

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Persoonlijk advies

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Eigen showroom

De keuze voor een comfortabele bureaustoel of een goed bureau is erg persoonlijk. Niet gek dus als je daarom verschillende opties wilt proberen of je door ons wilt laten voorlichten. We nodigen je daarom graag uit in onze showroom aan de Randweg 2 te Culemborg!

Eigen montageteam

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

We helpen u graag verder

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.