Archiefstelling

Ontdek ons ruim assortiment van metalen rekken voor kantoor of voor archivering, voor opslag van lichte tot middelzware goederen zoals dozen, kisten en hangmappen. Beschikbaar in vaste of mobiele uitvoering (voor archieven) en aan te vullen met accessoires als tussenschotten, lades, uitschuifbare legborden. Voor uw projecten op maat kan van Asperen u van a tot z begeleiden en of bedrijfsruimte volledig en efficiënt inrichten. Vraag dus professioneel advies aan onze experts.

Aandachtspunten archiefinrichting

Waar moet u zoal over nadenken voordat u overgaat tot inrichting van een archiefruimte of archiefbewaarplaats?

We geven u een aantal punten die relevant kunnen zijn:

  • Wat ga ik precies opbergen? (maatvoering, gewicht, hoeveelheid)
  • Is er regelgeving van toepassing? (Bewaartermijnen, vernietigingsbeleid, digitalisering, regeling bouw en inrichting van archiefruimten)
  • Welke ruimte  heb ik beschikbaar voor de inrichting?
  • Hoeveel groei of krimp kan ik de komende jaren verwachten?
  • Wat is de raadpleegfrequentie van de archiefstukken in het archief?
  • Is een statisch archief of een verrijdbaar archief de beste oplossing? (hierin kunnen wij u adviseren)
  • Als ik kies voor een verrijdbaar archief, wil ik dan de rails in de betonvloer, of erboven met een zwevende opdekvloer?
  • Mag die opdekvloer van hout zijn, of is emissievrij een vereiste
  • Welke hoogte heb ik beschikbaar?
  • Wat is de  maximale stellinghoogte voor mijn medewerkers om goed te kunnen werken?

Archiefstelling

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

Kunststof stellingen worden vervaardigd uit hoogwaardig slagvast kunststof materiaal. Kunststof stellingen worden voornamelijk gebruikt in marktsectoren waar hygiënische opslag een vereiste is. HACCP* eisen voor hygiëne schrijven voor dat de stellingen eenvoudig en hygiënisch moeten kunnen worden schoongemaakt. Het kunststof materiaal is voedingsmiddelengeschikt. Daarnaast zijn de stellingen gemakkelijk en goed schoon te maken, bestand tegen zouten en zuren en corrodeert niet. Daarmee sluit de kunststof stelling perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Heeft u een slagerij, restaurant, zwembad of supermarkt? Dan kunt u het beste kiezen voor een kunststof stelling.

van Asperen biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag voor de voedsel- of farmaceutische industrie. Al onze kunststof stellingen en bijbehoren die gebruikt worden in de voedingsindustrie zijn bij ons HACCP gecertificeerd.

*HACCP, staat voor “Hazard Analysis and Critical Control Points” en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.

J. van Asperen, al 30 jaar een begrip

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Persoonlijk advies

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Eigen showroom

De keuze voor een comfortabele bureaustoel of een goed bureau is erg persoonlijk. Niet gek dus als je daarom verschillende opties wilt proberen of je door ons wilt laten voorlichten. We nodigen je daarom graag uit in onze showroom aan de Randweg 2 te Culemborg!

Eigen montageteam

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

We helpen u graag verder

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.