Palletstelling Porpal 3 Provost

Palletstelling Propal 3

Een palletstelling biedt vele voordelen. Dit komt omdat palletstellingen heel breed kunnen worden ingezet en geschikt zijn voor de opslag van veel soorten producten. Vooral op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid is een palletstellingen een ideale opslagmethode gebleken. Dit komt voornamelijk omdat palletstellingen inzetbaar zijn volgens de FIFO-methode – First In First Out – waardoor iedere pallet direct bereikbaar is.

Onze palletstellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en draagvermogens zodat u uw beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Daarnaast kunt u uw palletstelling eventueel nog uitbreiden met verschillende accessoires welke geheel in dienst staan van de toepassing en de veiligheid van uw magazijn.

Palletstelling Porpal 3 Provost

Vanaf:

Artikelnummer: Bureautafel Pinta-2-2-2 Categorie:

Ontdek ons ruime aanbod van oplossingen voor de opslag van zware goederen en pallets
U bent verantwoordelijk voor de inrichting van een depot en op zoek naar de ideale manier om uw zware en volumineuze goederen of pallets op te slaan. Waarom dan niet even uw oor te luisteren leggen bij een expert op het vlak van opslagmogelijkheden en rekken en stellingen? De oplossingen van van Asperen zullen u plaats- en tijdwinst opleveren, twee niet te verwaarlozen factoren in een economische en logistieke omgeving waarin efficiëntie een almaar grotere rol speelt.

Een zeer uitgebreid gamma van palletstellingen voor een industriële opslag van hoge kwaliteit
Ons gamma reikt van een eenvoudig palletrek tot zelfs droge bootstallingen.

Een overzicht van ons gevarieerde gamma :

eenvoudige palletrekken (statische zware opslag)
palletstellingen met rollenbanen (dynamische opslag)
draagarmstellingen (opslag lange goederen)
stellingen voor specifieke producten als boten, auto’s …
automatische stellingen (pushback, drive-in, accumulatie)

Propal 3 palletstellingen, in onze eigen fabrieken vervaardigd
Met ons opslagsysteem voor pallets, PROPAL 3, kan u lasten tot 6 ton per niveau opslaan, met keuze uit 10 dieptes, 28 hoogtes en 16 liggerlengtes.
Het werd ontworpen en getest volgens de geldende Europese veiligheidsvoorschriften (EN 15512 en EN 15620).

Talloze accessoires
Dit gamma werd nog aangevuld met talloze accessoires die de veiligheid van uw stellingen, producten en personeel garanderen : stijlbeschermers, aanrijbeveiligingen, veiligheidsnetten voor vallende goederen, palletaanslagen …